in
Κρήτη

ΡΕΘΥΜΝΟ – ΧΑΝΙΑ – ΛΙΜΝΗ ΚΟΥΡΝΑ

Αυτή η εκδρομή σας μεταφέρει στη δυτική πλευρά του νησιού. Περιλαμβάνει επίσκεψη στις πόλεις του Ρεθύμνου και των Χανίων, καθώς και στη γνωστή λίμνη του Κουρνά. Προχωρώντας δυτικά στον βόρειο άξονα της Κρήτης, πρώτα θα περάσουμε την οροσειρά της Ίδης που περιλαμβάνει το ψηλότερο βουνό της Κρήτης, τον Ψηλορείτη (ύψος 2453 μ.) και μετά η περιήγησή μας θα μας οδηγήσει στην πανέμορφη πόλη του Ρεθύμνου.

Μια γραφική κρητική πόλη, τόσο χαρακτηριστική και μοναδική, που τίποτα παρόμοιο δεν συναντάμε πουθενά αλλού στο νησί της Κρήτης. Θα έχουμε χρόνο να χαλαρώσουμε στο όμορφο τοπίο στο παλιό λιμάνι του Ρεθύμνου. Θα έχουμε χρόνο να χαλαρώσουμε στο όμορφο τοπίο στο παλιό λιμάνι του Ρεθύμνου.

Επόμενος σταθμός μας Τα Χανιά είναι η πρωτεύουσα του νομού Χανίων, που έρχεται δεύτερη σε μέγεθος στο νησί και είναι η έκτη μεγαλύτερη πόλη στην Ελλάδα με περίπου 65.000 κατοίκους. Τα ενετικά τείχη και το λιμάνι του, τα στενά δρομάκια και τα παλιά κτίρια της Ενετοκρατίας και της Τουρκικής περιόδου είναι ως επί το πλείστον άθικτα και σας μεταφέρουν κατευθείαν στο παρελθόν. Το παλιό λιμάνι, όπου μπορούν να δένουν τα μικρά ψαροκάικα, είναι το ιδανικό μέρος για να απολαύσετε τον καφέ σας και να παρατηρήσετε τη ζωντάνια της πόλης. Εδώ μπορείτε να δείτε την κλειστή Αγορά σε σχήμα σταυρού και τη δερμάτινη οδό Market.

Επόμενος σταθμός και τελευταίος είναι η λίμνη του Κουρνά, η μοναδική φυσική λίμνη γλυκού νερού κοντά στα Χανιά, όπου θα γευματίσετε. Για όσους θέλουν, υπάρχει η δυνατότητα να κάνουν μια περιήγηση στη λίμνη με πετάλια ή απλά να περπατήσουν γύρω από τη λίμνη και να κολυμπήσουν πριν πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για Ηράκλειο

Είδος εκδρομής: Πολιτισμός – Ολοήμερο           

Πρέπει να πάρετε: Άνετα παπούτσια, Κάμερα

Επιστροφή στα ξενοδοχεία: 20:00 – 21:30

ΤΙΜΗ:49,90

  

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Φόρμα επικοινωνίας

Scroll to Top