Εκδρομές στην Κρήτη

Η Κρήτη είναι ένας προορισμός γεμάτος κρυφές ομορφιές που περιμένουν να ανακαλυφθούν. Με τις εκδρομές μας, έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε την ιστορία, τον πολιτισμό και τη φυσική ομορφιά του νησιού. Από ιστορικά μνημεία και παραδοσιακά χωριά, μέχρι εκπληκτικές παραλίες και εντυπωσιακά φαράγγια, οι εκδρομές μας προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία της Κρήτης. Επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές μας και ζήστε την Κρήτη όπως δεν την έχετε ξαναδεί, απολαμβάνοντας την αυθεντική φιλοξενία και την ζεστασιά των κατοίκων της.

Mpalos
Faraggi-tis-Samarias

Αφήστε μας να σας οδηγήσουμε σε μια αξέχαστη εμπειρία στην Κρήτη

Επιλέξτε το αυτοκίνητο που σας ταιριάζει και αφήστε μας να σας ταξιδέψουμε! Απολαύστε την Κρήτη με τον πιο ξεκούραστο τρόπο, με την υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου με οδηγό της Aller Crete.
Με μια ποικιλία αυτοκινήτων για να διαλέξετε, σίγουρα θα βρείτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Από μικρά αυτοκίνητα πόλης έως άνετα SUV, έχουμε το αυτοκίνητο που σας ταιριάζει.
Ο έμπειρος οδηγός μας θα σας μεταφέρει στον προορισμό της επιλογής σας, ώστε να μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ταξίδι σας.
Είτε θέλετε να επισκεφθείτε τις μαγευτικές παραλίες της Κρήτης, να εξερευνήσετε τα αρχαία μνημεία της ή να δοκιμάσετε την τοπική κουζίνα, ο έμπειρος οδηγός μας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το ταξίδι σας.

Κλείστε σήμερα και απολαύστε την Κρήτη με τον πιο ξεκούραστο τρόπο. Φυσικά, μπορούμε να σας προσφέρουμε και ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς οδηγό, αν θέλετε να εξερευνήσετε το νησί μόνοι σας.
Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας.

Υπηρεσίες μεταφοράς

Ζήστε το ταξίδι σας με τις υπηρεσίες μας “μεταφορά με μίνι βαν” προσαρμοσμένες για την άνεση και την ευκολία σας. Από την παραλαβή σας από τα αεροδρόμια της Κρήτης μέχρι τις περιηγήσεις στην πόλη, ο στόλος των ευρύχωρων μίνι βαν μας εξασφαλίζει άφθονο χώρο για επιβάτες και αποσκευές. Καθίστε αναπαυτικά, χαλαρώστε και απολαύστε μια ομαλή διαδρομή!Με τους επαγγελματίες οδηγούς μας στο τιμόνι, είτε πρόκειται για οικογενειακές διακοπές είτε για εταιρική ή γαμήλια εκδήλωση, εμπιστευτείτε μας για να σας μεταφέρουμε οπουδήποτε με ασφάλεια και έγκαιρα.

Στείλτε μας μήνυμα για το επόμενο σας ταξίδι!

Scroll to Top